תפריט נוסף

המרכז האקדמי למשפט ולעסקים שם לו למטרה להכשיר אנשי מקצוע בתחום שוק ההון והבנקאות לאתגרים של המאה העשרים ואחת. תכנית ייעודית זו לתואר שני אקדמי מרכזת את מגוון הנושאים האקדמיים העדכניים בנושאי שוק ההון ובנקאות הנלמדים על-ידי מיטב המרצים בתחום ומשלבת יישומים מעשיים ותכליתיים כך שבוגרי התכנית יוכלו להשתלב בקלות במוסדות הפיננסיים והבנקאיים בשוק ההון.

תכנית בסיסית לבעלי כל התארים הראשונים – בכפוף להשלמות במידה ונדרשות

תכנית פרקטית וממוקדת לכל בעלי התארים הראשונים שרוצים ללמוד ולהכיר את שווקי ההון המודרנים. מתאים לכל מי שרוצה לעסוק בתחום, לכל מי שרוצה להשתלב בתפקידי ניהול ודירקטוריונים, ולכל מי שרוצה להבין טוב יותר כיצד נכון וראוי לנהל השקעות במאה ה- 21. בעלי תארים ראשונים מתחומים שאינם כמותיים (כלכלה, מנהל עסקים חשבונאות ובנקאות) יצטרכו להשלים עד 4 קורסי השלמה לפני ובמהלך לימוד התואר. משך הלימוד: שני חצאי ימים בשבוע במשך 15 חודשים בלבד. לבעלי תארים ראשונים כלכליים כמותיים (כלכלה, מנהל עסקים חשבונאות ובנקאות) תינתן האופציה לסיים תוך שנה בלבד.

תכנית משולבת – תואר ראשון במנהל עסקים ושני בשוק ההון ובנקאות במסלול מואץ של שלוש שנים בלבד

המרכז האקדמי למשפט ולעסקים שם לו למטרה להכשיר אנשי מקצוע בתחום שוק ההון והבנקאות לאתגרים של המאה העשרים ואחת. במסגרת זו המרכז מאפשר לסטודנטים שיימצאו מתאימים לסיים שני תארים במשך שלוש שנים בלבד! תכנית ייעודית זו לתואר ראשון במנהל עסקים ושני בשוק ההון ובנקאות מרכזת את מגוון הנושאים האקדמיים העדכניים בנושאי מנהל עסקים, שוק ההון ובנקאות הנלמדים על-ידי מיטב המרצים בתחום ומשלבת יישומים מעשיים ותכליתיים כך שבוגרי התכנית יוכלו להשתלב בקלות במוסדות הפיננסיים והבנקאיים בשוק ההון.

הוראת התכנית תבוצע בשילוב של מרצים ומרצים אורחים מהבורסה לני"ע בת"א, מהבנקים ומבתי ההשקעות המובילים בשוק ההון הישראלי.
משך הלימודים: שני חצאי ימים בשבוע במשך 15 חודשים.

ימים: שלישי מ-16:00 ושישי מ-8:00.

מלגות:
לזכאים ינתנו מלגות והנחות בשכר הלימוד.

התואר פתוח לכל בעלי תארים ראשונים בכפוף להשלמות במשך סמסטר אחד.

סטודנטים לתואר ראשון יוכלו להשתלב בלימודי התואר השני כבר במהלך לימודיהם. לבחירתם:

מסלול מואץ:

תלמידי שנה ג', אשר ממוצע ציוני לימודיהם בתואר הראשון עד כה הוא מעל 80, יוכלו להתקבל כסטודנטים מן המניין לתואר השני במסלול המואץ.

מסלול צבירה:

תלמידי שנה ב', ג', וד', יוכלו לצבור נקודות זכות לקראת התואר השני במהלך לימודיהם לתואר ראשון. הם יוכלו להתקבל כסטודנטים מן המניין לתואר שני בתנאי שממוצע ציוניהם לתואר הראשון יעמוד בסופו של דבר על 80 (בכפוף למכסת חריגים).

מערכת שעות שוק ההון תואר שני שנה א תשע"ט

מערכת שעות שוק ההון תואר שני שנה ב תשע"ט

מידע למתעניין

למה לבחור בנו?