תפריט נוסף

המרכז האקדמי למשפט ולעסקים שם לו למטרה להכשיר אנשי מקצוע בתחום שוק ההון והבנקאות לאתגרים של המאה העשרים ואחת. תכנית ייעודית זו לתואר שני אקדמי מרכזת את מגוון הנושאים האקדמיים העדכניים בנושאי שוק ההון ובנקאות הנלמדים על-ידי מיטב המרצים בתחום ומשלבת יישומים מעשיים ותכליתיים כך שבוגרי התכנית יוכלו להשתלב בקלות במוסדות הפיננסיים והבנקאיים בשוק ההון.

הוראת התכנית תבוצע בשילוב של מרצים ומרצים אורחים מהבורסה לני"ע בת"א, מהבנקים ומבתי ההשקעות המובילים בשוק ההון הישראלי.
משך הלימודים: שני חצאי ימים בשבוע במשך 15 חודשים.

ימים: שלישי מ-16:00 ושישי מ-8:00.

מלגות:
לזכאים ינתנו מלגות והנחות בשכר הלימוד.

התואר פתוח לכל בעלי תארים ראשונים בכפוף להשלמות במשך סמסטר אחד.

סטודנטים לתואר ראשון יוכלו להשתלב בלימודי התואר השני כבר במהלך לימודיהם. לבחירתם:

מסלול מואץ:

תלמידי שנה ג', אשר ממוצע ציוני לימודיהם בתואר הראשון עד כה הוא מעל 80, יוכלו להתקבל כסטודנטים מן המניין לתואר השני במסלול המואץ.

מסלול צבירה:

תלמידי שנה ב', ג', וד', יוכלו לצבור נקודות זכות לקראת התואר השני במהלך לימודיהם לתואר ראשון. הם יוכלו להתקבל כסטודנטים מן המניין לתואר שני בתנאי שממוצע ציוניהם לתואר הראשון יעמוד בסופו של דבר על 80 (בכפוף למכסת חריגים).

מידע למתעניין

למה לבחור בנו?

רוצים לדעת עוד? לחצו כאן

THINK GLOBAL והכל אפשרי