סגל המרכז האקדמי מביא עמו את המיטב שבהכשרה העדכנית בתחום המשפטים, מנהל העסקים, והחשבונאות, בנקאות ומערכות מידע. המרצים חברי סגל המרכז האקדמי רכשו את הכשרתם באוניברסיטאות הטובות בעולם, לרבות באוניברסיטאות ברקלי, סטנפורד, קולומביה, NYU ושיקגו.

פרופ' גל רז,

מומחה בעל שם עולמי בתחום ניהול התפעול, כיהן כאיש סגל בכיר בפקולטות היוקרתיות ביותר בארצות הברית, קנדה ואוסטרליה. פרופ' גל רז התראיין לאחרונה לערוץ הכנסת – סבב הבחירות החוזר מעלה שאלות על הכלכלה הישראלית והשפעתה של הפוליטיקה על תופעת בריחת המוחות ועל האקדמיה הישראלית. האם המצביע צריך לבחור על פי השיקול הכלכלי או הביטחוני? צפו כאן בראיון המלא לתוכנית "המדד אחד על אחד" בערוץ הכנסת.

פרופ' גל רז מתראיין כאן בנושא יזמות וסטארט אפ בישראל לערוץ ILTV

רבקה קהת

יזמית, יועצת אסטרטגית בחדשנות, מומחית בשיווק גלובלי. שימשה בתפקידים בכירים בחברות מובילות כגון; גוגל, בנק הפועלים, פרוקטור אנד גמבל ועוד. רבקה קהת נבחרה  לאחת מ 40 הצעירים המבטיחים מתחת לגיל 40 של מגזין דה מרקר. כיום, מנכ"לית חברת יוניקורפ. בין לקוחותיה נמנות חברות גדולות ומובילות מתחומי הטכנולוגיה, התקשורת, התעשיה הביטחונית, משרדי ממשלה, גיימינג, צרכנות, מדיה דיגיטלית, יזמות חברתית, סטארטאפים ועוד. בוידאו תוכלו לצפות בהרצאתה של רבקה בכנס שוק ההון ונשים שארגן מגזין דה מרקר

ד"ר ענר טל, בעל תואר ראשון בכלכלה וחשבונאות, תואר שני בהצטיינות במנהל עסקים, ותואר שני בהצטיינות בפילוסופיה מאוניברסיטת תל-אביב, דוקטורט מאוניברסיטת Duke בהנחיית דן אריאלי ופוסט דוקטורט מאוניברסיטת Cornell. ד"ר טל מתמחה בכלכלה התנהגותית, בהתנהגות צרכנים, ובהתנהגות ופסיכולוגיית מזון. מחקריו נוגעים לאופן בו שיפוטים והתנהגות מושפעים על ידי הטיות. עבודתו הפרקטית מתמקדת בהשפעות של nudges על התנהגות. בקישור תוכלו למצוא כתבה שפורסמה בגלובס על המחקר שד"ר ענר טל עורך על האופן שבו חוויית האכילה משנה את חוויית הטעם בקרב צרכנים, ואיך זה משפיע על החלטותיהן של חברות המזון. לכתבה לחץ כאן

מרצים נוספים רבים בפקולטה מחזיקים תארים בכירים והם בעלי ניסיון בחברות מובילות במשק הישראלי.

ד"ר ענבל שטוקהיים, מרצה לשיווק ולקבלת החלטות ואחראית על תחום מעורבות חברתית במרכז האקדמי למשפט ולעסקים. שימשה במגוון תפקידי ניהול בתעשיית ההי-טק לרבות סמנכ"ל שיווק בחברה למכשור רפואי, יועצת לקרן ההשקעות של ג'ונסון אנד ג'ונסון בישראל ושותפה במשרד לייעוץ אסטרטגי.  שמשה כמרצה לשיווק וניהול באוניברסיטת תל אביב, באוניברסיטת בר אילן ובטכניון. זכתה בתעודת הצטיינות על הוראה מטעם אוניברסיטת תל אביב.

ד"ר יפית רפאל היא בעלת תואר דוקטור בניהול והתנהגות ארגונית, מאוניברסיטת בר-אילן, עם התמחות במנהיגות. תחומי הוראה עיקריים: קורסי מבוא במנהל עסקים, קבלת החלטות, מנהיגות, ניהול משאבי אנוש, ניהול קריירות ותחלופת עובדים, ניהול קבוצות בארגונים והנחיית סמינריונים במנהל עסקים. יועצת לארגונים בנושאי מנהיגות, הכנת תכניות לפיתוח מנהיגות למנהלים  וקבלת החלטות.

ועוד רבים וטובים – מוזמנים להצטרף להצלחה!