רקע
תפריט נוסף
Sorry, but you do not have permission to view this content.
Sharon Yadin, University of Haifa Crowdsourcing Regulatory Enforcement

Dr. Sharon Yadin is a research fellow at the University of Haifa Faculty of Law, specializing in law and regulation. She earned her doctorate degree in law from Tel Aviv University, and her post-doctorate from The Hebrew University. Her research focuses on soft regulatory strategies employed by administrative agencies, such as contractual regulation and regulation by shaming. She has also worked on projects pertaining to the digital aspects of the regulatory state. Dr. Yadin has authored New Regulation: A Revolution in Public Law (Hebrew, 2018) and Regulation: Administrative Law in the Age of Regulatory Contracts (Hebrew, 2016). Her work is frequently cited by the Israeli Supreme Court and her thesis on regulatory contract doctrine was accepted into Israeli law in a precedential ruling on natural gas regulation.

Fields marked with an * are required

פגישת ייעוץ אישי חינם

אנחנו מזמינים אתכם להשאיר פרטים ואחד מיועצי הלימודים שלנו ישמח לחזור אליכם